Cani si pahare

Cani, Cesti, Pahare Ieftine

1000 Lei
1400 Lei
Disponibil
Garantie: De conformitate
Producator: General
 
1000 Lei
1400 Lei
Set 4 cani, 220 ml, inaltime 9 cm, model floral
9800 Lei
Disponibil
Garantie: De conformitate
Producator: General
 
9800 Lei
3400 Lei
4800 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: De conformitate
Producator: Vabene
 
3400 Lei
4800 Lei
3400 Lei
4800 Lei
Disponibil
Garantie: De conformitate
Producator: Vabene
 
3400 Lei
4800 Lei
8700 Lei
12700 Lei
Disponibil
Garantie: 24 luni
Producator: RCR Cristal
 
8700 Lei
12700 Lei
Set 12 cani Vanora, 310 ml, portelan, model floare, Alb/Rosu
17500 Lei
Disponibil
Garantie: De conformitate
Producator: Vanora
 
17500 Lei
Set 12 cani Vanora, 310 ml, portelan, model flori, Alb/Rosu
17500 Lei
Disponibil
Garantie: De conformitate
Producator: Vanora
 
17500 Lei
Set 3 cani Calypso Heinner, 354 ml, ceramica, Gri
5400 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: De conformitate
Producator: Heinner
 
5400 Lei
Set 12 cani Etno Vanora, 310 ml, portelan
17500 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: De conformitate
Producator: Vanora
 
17500 Lei
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Seturi Cani, Cesti Pentru Cafea si Ceai.
Impresia despre restaurant sau cafenea este facuta tinand cont de multi factori. Fatada atractiva invita vizitatorul sa intre in interior, interiorul si muzica originala creeaza o atmosfera confortabila pe care doriti sa o aruncati in intreaga seara. Un chelner politicos conduce la comunicare, iar un meniu apetisant este destinat descoperirilor gastronomice. Restaurantul se termina servind feluri de mancare. Cadrul pentru capodoperele culinare este, desigur, feluri de mancare.

Serviciile rafinate, alese in mod corespunzator si tacamurile pot sa va arate pofta si sa imbunatateasca aspectul si chiar gustul alimentelor. Intr-un restaurant respectabil, prin definitie nu sunt permise mancaruri cu jetoane, crapaturi si alte defecte, ceea ce va anula toate eforturile bucatarului. Prin urmare, numeroase cafenele, baruri si restaurante dezvolta standarde interne de calitate, care includ cesti, placi, ochelari si alte feluri de mancare. In plus, feluri de mancare folosite in unitatile de catering sunt supuse unor cerinte stricte din partea Ministerului Industriei si Comertului si a Rospotrebnadzor, care stabilesc standarde pentru forta, functionalitate si standarde igienice.

Elemente de servire Aceasta categorie include ceea ce poate fi prezentat pe masa in fata oaspetelui. Pentru servirea felurilor de mancare, se folosesc placi, boluri pentru salate, perechi de ceai, prize, oile, boabe de sos, cani de lapte, boluri de zahar, agitatoare de sare, agitatoare de ardei, tavi si boluri. Acestea includ si feluri de mancare pentru bauturi: cani, decantoare, ochelari, ochelari, pahare de vin, shtofs. Pe langa tacamuri: furculite de diferite forme, linguri de diferite dimensiuni si indentari, cutite, betisoare (in restaurantele bucatariei orientale). La aceasta categorie de mancaruri se maresc cerintele estetice, atat in ​​calitate, cat si in aspect.

sticla este un material comun pentru feluri de mancare, inclusiv cele folosite in cafenele, restaurante si in special baruri. Produsele din sticla sunt folosite pentru a servi alimente si bauturi. In arsenalul unui bar mare aproximativ 20 de soiuri de recipiente de sticla: ochelari, ochelari, ochelari si cani, concepute pentru anumite bauturi si deserturi. Este de remarcat faptul ca pentru baruri si restaurante de lux si cea mai inalta categorie este permis sa se utilizeze numai cristal si vase din sticla suflata. Sticla de inalta calitate si presata este potrivita pentru cafenele, cantine, snack-baruri, precum si restaurante si baruri din prima categorie. In bucataria institutiilor de toate felurile sunt folosite mancaruri din sticla rezistente la caldura - forme de coacere si coacere, capace transparente pentru vase si tigai.

Ceramica Un alt material comun pentru feluri de mancare - lut ars, sau ceramica. Containerele ceramice de diferite forme sunt folosite pentru servirea mancarurilor si servirea unui bufet. In institutiile de catering publice, se folosesc placi ceramice (diverse forme, marimi si scopuri), boluri de salata, perechi de ceai, cupe de bomboane, boluri de sos, borcane de lapte, vase de hering, ceainice, vase de cafea, boluri de zahar etc. Articolele ceramice, de regula, sunt acoperite cu glazura speciala. Portelan portelan este o varietate de ceramica, mai rafinata, mai sofisticata si mai costisitoare. Difera in usurinta si creste durabilitatea. In restaurante si baruri din categoriile cele mai inalte si de lux, sunt folosite adesea mancaruri originale din portelan cu logo-ul restaurantului, la comanda.
Exceptie pot fi restaurantele tematice si nationale, unde este justificata folosirea vesela din ceramica, din lemn si din lucrarea artistica. Metal (tabla, fonta, aluminiu, otel, argint)