0

COSUL MEU

Farfurii si boluri

Seturi Farfurii Si Boluri Ieftine

1500 Lei
3000 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Vabene
 
1500 Lei
3000 Lei
2100 Lei
2900 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2100 Lei
2900 Lei
2100 Lei
2900 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2100 Lei
2900 Lei
14900 Lei
19900 Lei
Disponibil
Garantie: 12 luni
Producator: Bergner
 
14900 Lei
19900 Lei
7800 Lei
10400 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Bohmann
 
7800 Lei
10400 Lei
4100 Lei
5000 Lei
Suna pentru stoc!
Garantie: -
Producator: OEM
 
4100 Lei
5000 Lei
2600 Lei
3000 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2600 Lei
3000 Lei
2600 Lei
3000 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2600 Lei
3000 Lei
2600 Lei
3000 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2600 Lei
3000 Lei
2100 Lei
2300 Lei
Disponibil
Garantie: -
Producator: Vabene
 
2100 Lei
2300 Lei
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Impresia despre restaurant sau cafenea este facuta tinand cont de multi factori. Fatada atractiva invita vizitatorul sa intre in interior, interiorul si muzica originala creeaza o atmosfera confortabila pe care doriti sa o aruncati in intreaga seara. Un chelner politicos conduce la comunicare, iar un meniu apetisant este destinat descoperirilor gastronomice. Restaurantul se termina servind feluri de mancare. Cadrul pentru capodoperele culinare este, desigur, feluri de mancare.

Serviciile rafinate, alese in mod corespunzator si tacamurile pot sa va arate pofta si sa imbunatateasca aspectul si chiar gustul alimentelor. Intr-un restaurant respectabil, prin definitie nu sunt permise mancaruri cu jetoane, crapaturi si alte defecte, ceea ce va anula toate eforturile bucatarului. Prin urmare, numeroase cafenele, baruri si restaurante dezvolta standarde interne de calitate, care includ cesti, placi, ochelari si alte feluri de mancare. In plus, feluri de mancare folosite in unitatile de catering sunt supuse unor cerinte stricte din partea Ministerului Industriei si Comertului si a Rospotrebnadzor, care stabilesc standarde pentru forta, functionalitate si standarde igienice.

Elemente de servire Aceasta categorie include ceea ce poate fi prezentat pe masa in fata oaspetelui. Pentru servirea felurilor de mancare, se folosesc placi, boluri pentru salate, perechi de ceai, prize, oile, boabe de sos, cani de lapte, boluri de zahar, agitatoare de sare, agitatoare de ardei, tavi si boluri. Acestea includ si feluri de mancare pentru bauturi: cani, decantoare, ochelari, ochelari, pahare de vin, shtofs. Pe langa tacamuri: furculite de diferite forme, linguri de diferite dimensiuni si indentari, cutite, betisoare (in restaurantele bucatariei orientale). La aceasta categorie de mancaruri se maresc cerintele estetice, atat in ​​calitate, cat si in aspect.

sticla este un material comun pentru feluri de mancare, inclusiv cele folosite in cafenele, restaurante si in special baruri. Produsele din sticla sunt folosite pentru a servi alimente si bauturi. In arsenalul unui bar mare aproximativ 20 de soiuri de recipiente de sticla: ochelari, ochelari, ochelari si cani, concepute pentru anumite bauturi si deserturi. Este de remarcat faptul ca pentru baruri si restaurante de lux si cea mai inalta categorie este permis sa se utilizeze numai cristal si vase din sticla suflata. Sticla de inalta calitate si presata este potrivita pentru cafenele, cantine, snack-baruri, precum si restaurante si baruri din prima categorie. In bucataria institutiilor de toate felurile sunt folosite mancaruri din sticla rezistente la caldura - forme de coacere si coacere, capace transparente pentru vase si tigai.

Ceramica Un alt material comun pentru feluri de mancare - lut ars, sau ceramica. Containerele ceramice de diferite forme sunt folosite pentru servirea mancarurilor si servirea unui bufet. In institutiile de catering publice, se folosesc placi ceramice (diverse forme, marimi si scopuri), boluri de salata, perechi de ceai, cupe de bomboane, boluri de sos, borcane de lapte, vase de hering, ceainice, vase de cafea, boluri de zahar etc. Articolele ceramice, de regula, sunt acoperite cu glazura speciala. Portelan portelan este o varietate de ceramica, mai rafinata, mai sofisticata si mai costisitoare. Difera in usurinta si creste durabilitatea. In restaurante si baruri din categoriile cele mai inalte si de lux, sunt folosite adesea mancaruri originale din portelan cu logo-ul restaurantului, la comanda.
Exceptie pot fi restaurantele tematice si nationale, unde este justificata folosirea vesela din ceramica, din lemn si din lucrarea artistica. Metal (tabla, fonta, aluminiu, otel, argint)